
در مورد انواع بیمهنامهها سوالات رایجی وجود داردکه قصد داریم در این سری مقالهها به آن دسته از سوالات پاسخ دهیم. در این مقاله به سوالات رایج در مورد بیمه عمر میپردازیم.
اصلیترین پوشش بیمهی عمر، پوشش مربوط به فوت (هم فوت طبیعی و هم فوت به دلیل حادثه) و نقص عضو به خاطر حادثه است.
پوشش دوم نقص عضو و از کارافتادگی به هر دلیلی است.
پوشش سوم پرداخت هزینههای پزشکی هر حادثه است.
چهارمین پوشش این بیمهنامه مربوط به بیماریهای خاص است. این گروه بیماریها پنج دسته هستند شامل سکتهی مغزی، سکتهی قبلی، عمل قلب باز و پیوند اعضا و انواع سرطانها
پنجمین پوشش این بیمهنامه آتش سوزی منازل مسکونی است.
این بیمه همچنین پوششی برای بیمهی تکمیلی دارد که هزینههای بستری در بیمارستان را میپردازد.
خیر، با داشتن این بیمهنامه قادر به پرداخت هزینهی درمانی و دارو و نسخه نخواهد بود.
برای دریافت وام باید حداقل شش ماه از زمان سرمایه گذاری فرد گذشته باشد. همچنین فرد نباید قسط عقب افتادهای داشته باشد. حداقل سرمایهی لازم برای دریافت وام از طریق این بیمهنامه، 200 هزار تومان است. به عبارتی به محض اینکه سرمایهی فرد به 200 هزار تومان برسد، فرد میتواند درخواست وام کند.
افراد با داشتن این بیمهنامه میتوانند به دفعات وام دریافت کنند. به محض تمام شدن وام قبلی، فرد میتواند دوباره درخواست وام کند.
زمانی که ارزش بازخرید بیمه به 2 میلیون تومان برسد فرد میتواند بین 2 تا 10 میلیون از بیمهی SOS خود استفاده کند.
این پوشش بیمهنامه مربوط به بیمه تکمیلی است که هزینههای بستری در بیمارستان را پرداخت میکند. البته شامل هزینههای مربوط به زایمان و عملهای زیبایی نیست.
بله، با توجه به نوع پوشش بیمه این هزینه قابل پرداخت است. برای مثال هزینههای مربوط به بیماریهای خاص پوشش سرمایهای دارد. این به این معناست که مثلا اگر سقف پوشش برای بیماریهای خاص 6 میلیون تومان در سال سوم باشد، اگر فرد در سال سوم به بیماری مبتلا گردد بدون توجه به اینکه فرد چقدر هزینه کرده بیمه خسارت را پرداخت خواهد کرد.
پوششهای مربوط به هزینههای پزشکی حادثه خسارتی است. یعنی فرد میتواند از هر تعداد بیمهای که دارد استفاده کند و در انتها اگر فرد مجبور به پرداخت مبلغی بود میتواند آن را از شرکت بیمه دریافت کند. شرکت بیمه نیز دخالتی در اینکه فرد چند بیمه داشته ندارد و هزینه را پرداخت میکند.
خیر، افراد غریبه را نمیتوانند بیمه کنند. در مورد این سوال چند نکته وجود دارد :
- لازم نیست که فرد بیمه کننده با فردی که قرار است بیمه شود، نسبت خونی داشته باشد. برای مثال فرد میتواند زندایی خود را بیمه نماید.
- اگر فردی به جز پدر و یا جد پدری بخواهد کودک را بیمه نماید، حتما باید پدر مطلع و راضی باشد، حتی اگر مادر فرد باشد.
- اگر زوجی هنوز عقد نکرده باشند، نمیتوانند یکدیگر را بیمه نمایند. در مورد صیغه هم لازم به ذکر است که فقط صیغهای که در دفاتر ازدواج ثبت شده باشد نسبت فامیلی حساب میشود.
بله، پرداخت به موقع اقسط بسیار حائز اهمیت است. در صورت عدم پرداخت به موقع اقساط فرد مجبور به پرداخت جریمه خواهد بود. این جریمه همان موقع دریافت نمیشود بلکه در زمان تسویه حساب و پایان مدت بیمهنامه از سرمایهی فرد کسر خواهد شد.
بازخرید بیمهنامه در هر زمانی ممکن است. اگر فرد تا 1 ماه اول از خرید بیمهنامه پشیمان شده باشد، کلیه مبلغ قسط به او بازگردانده میشود. اما بعد از آن تا 6 ماه فرد نمیتواند بیمهنامه را بازخرید کند. بعد از آن هم مبلغ کمتری به فرد پرداخت خواهد شد و سودی نیز به پول فرد تعلق نمیگیرد. پرداخت سود به فرد پس از حداقل چند سال امکانپذیر خواهد بود.
پرداخت اقساط به شکلهای مختلفی قابل انجام است که در ادامه شرح داده ایم:
- مراجعه به سامانهی بانک پاسارگاد و پرداخت از طریف شناسهی قبض پرداخت
- استفاده از تلفن بانک به شمارهی 82891111(021)
- مراجعه به عابر بانکهای پاسارگاد و توسعه تعاون
- پرداخت از طریق دستگاه کارتخوان بانکهای پاسارگاد و کشاورزی
امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد و سوالاتتان را پاسخ داده باشد. شما میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را از طریق بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
لینک کوتاه مطلب: https://cutt.ly/HaaG2xF